Teemajumppa on kaiken kaikkiaan hauskaa ja hikeä pintaan nostattavaa monipuolista jumppaa, joka on suunnattu kaikille hyvän peruskunnon omaaville innokkaille jumppareille aina opiskelijoista vanhempiin ikäluokkiin asti. Tunneilla ylläpidetään ja pyritään kohottamaan lihaskuntoa sekä kestävyyskuntoa. Musiikki on nuorekasta poppia ja dancemusiikkia. Teemoja on kolme ja jokaisessa teemassa treenataan vartaloa eri tavoin.

Power Step-tunnit:

15.1. Power Step

22.1. Power Step

29.1. Power Step

5.2. Power Step

12.2. Power Step

Kuvaus: Power Step-tunti on vauhdikas yhdistelmätunti. Tunnilla tehdään sykkeennosto-osioita Step-laudalla ja lihaskunto-osioita vuorotellen. Lihaskunto-osioissa käytetään levy-/painotankoa ja käsipainoja. Lopussa 15 min palauttavat venyttelyt. (Huom! Step-lautoja käytettävissä salissa 25 kpl.)

Pump-tunnit:

19.2. Pump

26.2. Pump

5.3. Pump

12.3. Pump

19.3. Pump

Kuvaus: Pump-tunti on lihaskuntotunti, jossa treenataan lihasten kestävyyttä yksinkertaisilla, mutta tehokkailla liikkeillä sekä välineitä että oman kehon painoa käyttäen. Lyhyt alkulämmittely painotangon avulla, lihaskunto-osio ja lopussa 15 min kevyet palauttavat venyttelyt. Tunti ei sisällä askellussarjoja.

Attack – Kehonhuolto -tunnit:

26.3. Attack – Kehonhuolto

2.4. Attack – Kehonhuolto

9.4. Attack – Kehonhuolto

16.4. Attack – Kehonhuolto

23.4. Attack – Kehonhuolto

Kuvaus: Attack – Kehonhuolto-tunnilla kehitetään aerobista kuntoa sekä lihasvoimaa intensiivisillä harjoitteilla reippaan nonstop-musiikin tahtiin. Alkuun lämmitellään kevyellä askelsarjalla, jonka jälkeen raskaammilla askelsarjakokonaisuuksilla nostetaan syke huippuunsa. Myös keskivartalolle lihaskunto-osio. Sarjat sisältävät hyppyjä ja kyykkyjä. Tunnin loppupuolella n. 25 min tehdään kehoa huoltavia liikkeitä ja venytellään.

Jumpat sunnuntaisin Moision liikuntahallilla klo 17.00-18.15

Ohjaajana toimii:
Liikunnanohjaaja Pinja Saarinen