Tarkennus ilmoittautumisesta ryhmiin

Uusien jäsenten ilmoittautuminen syksyn 2017 harrasteryhmiin tapahtuu ti 15.8.2017 klo 18.00 alkaen Jäsentieto-palvelun kautta!

Vanhojen jäsenten ilmoittautuminen jatkamisesta ryhmässä tapahtuu heinäkuun aikana Jäsentieto-palvelun kauttaHuom! Vanhojen jäsenten ilmoittautumista jatkettu su 6.8.2017 klo 24.00 saakka heinäkuun loma-ajasta johtuen!!

Tarkennus vanhojen ryhmässä jatkavien jäsenten ilmoittautumiseen: 

Aikuisten ryhmissä ilmoittautuminen koskee vain Telinevoimistelu Aikuiset-ryhmää. Lasten ryhmissä vanhojen jatkavien ilmoittautuminen koskee vain niitä lasten ja nuorten harrasteryhmiä, joissa on kyse ns. lajiharrastuksista (teline-, joukkue-, akrobatia-, tyttövoimistelu ym.). Näitä vanhoja ryhmiä, joita ilmoittautuminen koskee on erikseen infottu jäsentietorekisterin kautta.
Alle kouluikäisten ryhmiin (satu- ja liikuntakoulu, palloilevat pojat sekä taapero-aikuinen) on uusi ilmoittautuminen joka syksy, joten näihin ryhmiin ei ilmoittauduta jäsentietopalvelun kautta etukäteen.

Ainoastaan Gymnaestrada-ilmoittautuminen on jo aktivoitu, koska Gymnaestrada-ryhmiin pääsevät kaikki halukkaat mukaan (ei rajattua määrää paikkoja).