Teemajumpan kevään 2018 aikataulu julkaistu

Teemajumppa on kaiken kaikkiaan hauskaa ja hikeä pintaan nostattavaa monipuolista jumppaa, joka on suunnattu kaikille hyvän peruskunnon omaaville innokkaille jumppareille aina opiskelijoista vanhempiin ikäluokkiin asti. Tunneilla ylläpidetään ja pyritään kohottamaan lihaskuntoa sekä kestävyyskuntoa. Musiikki on nuorekasta poppia ja dancemusiikkia. Teemoja on kolme ja jokaisessa teemassa treenataan vartaloa eri tavoin.

HIIT + CORE-tunnit:

21.1. HIIT + CORE

28.1. HIIT + CORE

4.2. HIIT + CORE

11.2. HIIT + CORE

18.2. HIIT + CORE

Kuvaus: Pistetään hiki tippumaan! Tunnilla tehdään ensin koko kehoa haastava 30min HIIT – intervalliharjoitus ja sen jälkeen treenataan keskivartalon lihaksia tehokkailla liikkeillä välineitä käyttäen. Lopussa palauttelevat venyttelyt.

Kiinteytys-tunnit:

25.2. Kiinteytys

4.3. Kiinteytys

11.3. Kiinteytys

18.3. Kiinteytys

25.3. Kiinteytys

Kuvaus: Tunnilla lämmitellään ensin helpolla/sopivan haastavalla askelluskoreografialla mukaansatempaavan musiikin tahtiin ja sen jälkeen treenataan ala-, keski- ja ylävartalon lihaksia välineitä käyttäen. Lopussa palauttelevat venyttelyt.

Puntti + Kehonhuolto-tunnit:

1.4.. Puntti + Kehonhuolto

8.4. Puntti + Kehonhuolto

15.4. Puntti + Kehonhuolto

22.4. Puntti + Kehonhuolto

Kuvaus: Tunnilla ei askelleta, vaan ytimekkään alkulämmittelyn jälkeen treenataan ala- , keski- ja ylävartalon lihaksia noin 45min välineitä käyttäen.
Loppu aika venytellään ja huolletaan kehoa palauttavin ja kireyksiä helpottavin liikkein.

Jumpat sunnuntaisin Moision liikuntahallilla klo 16.45-18.00

Ohjaajana toimii:
Liikunnanohjaaja Pinja Saarinen