Uusi telinevoimisteluryhmä Valkoinen starttaa ti 6.3.2018 klo 17.00 Lempoisissa

Yhdistimme kaksi telinevoimisteluryhmää (punainen ja musta) ja saimme tällä tavoin mahdollisuuden aloittaa tälle keväälle yhden uuden telinevoimisteluryhmän. Ryhmän osallistujat on koottu jonotuslistalta jonotusjärjestyksessä. Mikäli paikkoja ryhmään vapautuu otamme kevään kuluessa jonotuslistalta jonotusjärjestyksessä uusia osallistujia mukaan.

Uusi telinevoimisteluryhmä Valkoinen

Valkoinen ryhmä on alkeisryhmä 7-13 -vuotiaille. Ryhmä on tarkoitettu uusille harrastajille ja aloittelijoille.

Monipuolinen harjoitustunti sisältää telinevoimistelun alkeisliikkeiden (kuperkeikat, kärrynpyörät, kiepit, perushypyt jne.) lisäksi erilaisia notkeus-, tasapaino-, voima- ja ketteryysharjoitteita sekä telineratoja ja liikuntaleikkejä. Tunneilla opetellaan liikunnan perustaitoja edeten lapsen taitojen mukaan. Tunnit myös auttavat lapsia keskittymään, noudattamaan sääntöjä ja toimimaan ryhmässä muut huomioonottaen.

Harjoitukset järjestetään tiistaisin klo 17.00 – 18.15 Lempoisten koulun salissa.

Ohjaajana: Kristiina Viitanen (044 067 6138)
apuohjaajat: Jasmine, Teemu, Tiina, Kati ja Elli