Tulossa: Joukkuevoimistelun testipäivä (uudet harrastajat) su 19.8.2018 klo 10-13 Moision Liikuntahalli

Uusilla joukkuevoimistelusta kiinnostuneilla harrastajilla on mahdollista osallistua Lempäälän Pandojen joukkuevoimistelun testipäivään sunnuntaina 19.8.2018 klo 10-13 Moision Liikuntahallissa.

Testipäivän tulosten perusteella valitaan uusia voimistelijoita Lempäälän Pandojen joukkuevoimistelun kilpajoukkueisiin.

Joukkuevoimistelu on keskustaliikuntalähtöinen ilmaisullinen laji. Pitää sisällään vartalo-ja jalkatekniikkaa, ketteryys ja liikkuvuusliikeitä, akrobatiaa sekä musiikkiin tehtäviä liikkuviasarjoja. Kilpailutoiminnan päätavoitteena ovat voimistelijana ja joukkueena kehittyminen sekä onnistumisen kokeminen monin eri tavoin. Joukkuevoimistelun valmennusryhmien toiminta on tavoitteellista ja joukkueet tähtäävät kilpailemaan mm. seuraavissa kisoissa; Stara-kilpailut, 8-10 vuotiaiden kilpasarja, 10-12 vuotiaiden kilpasarja ja 12-14 vuotiaiden harrastesarja.

Mikäli olet kiinnostunut Joukkuevoimistelusta, lisätietoja antaa valmentaja Pia Mäkinen (pia.lem.pandat@gmail.com)