Alustava lukujärjestys kaudelle 2018-2019 julkaistu

Alustava lukujärjestys on päivitetty Pandojen kotisivuille kaudelle 2018-2019. Osalla harjoitusryhmistä ryhmäjako ja harjoitusajat (koskee lähinnä lasten ja nuorten ryhmiä sekä aikuisten telinevoimisteluryhmiä) tulevat vielä päivittymään. Nämä päivitetään kotisivuille heti, kun ryhmäjaot ja harjoitusajat on saatu lyötyä lukkoon.

Valitettavasti tällä kaudella Freegym-ryhmä jää pois Pandojen tarjonnasta kuten myös aikaisemmin keskiviikkoisin järjestetyt pienten satu- ja liikuntakouluryhmät Kuokkalasta.

Kuokkalassa aloittaa erityislapsille suunnattu sovellettu Joukkuevoimistelu-ryhmä sekä siellä jatkaa sunnuntaisin Taapero-Aikuinen-perheliikuntaryhmä. Uutena tuomme myös Perhepeuhu-tunnin Kuokkalaan, joka pyritään järjestämään aina kerran kuussa – tästä tulossa lisätietoa myöhemmin kunhan asia varmistuu.

Joukkuevoimisteluryhmät harjoittelevat tällä kaudella sekä Moisiossa että Lempoisten koululla. Tyttövoimistelu säilyy Sääksjärvellä, mutta uusi ryhmä starttaa myös Moisiossa. Telinevoimistelussa tarjontaa on jatkossa sekä tiistaisin että perjantaisin Lempoisten koululla.

Aikuisten ryhmissä tarjonta säilyy pitkälti samana.

Lukujärjestystä pääset tarkastelemaan tästä: Siirry lukujärjestykseen (muutokset vielä mahdollisia)