Syksyn 2018 Joukkuevoimisteluryhmissä tilaa, testipäivä tulossa (su 19.8.2018 klo 10-13 Moision Liikuntahalli)

Uusilla joukkuevoimistelusta kiinnostuneilla harrastajilla on mahdollista osallistua Lempäälän Pandojen joukkuevoimistelun testipäivään, joka järjestetään sunnuntaina 19.8.2018 klo 10-13 Moision Liikuntahallissa. Testipäivän tulosten perusteella valitaan uusia voimistelijoita Lempäälän Pandojen joukkuevoimistelun kilpajoukkueisiin. Kilpajoukkueet ovat Celeste ja Verde.

Joukkuevoimistelu on keskustaliikuntalähtöinen ilmaisullinen laji, joka pitää sisällään vartalo-ja jalkatekniikkaa, ketteryys ja liikkuvuusliikkeitä, akrobatiaa sekä musiikkiin tehtäviä liikkuviasarjoja. Joukkuevoimistelu on erinomainen laji pohjana myös kaikkiin muihin voimistelulajeihin (telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu, tanssillinen voimistelu ym.)

Kilpailutoiminnan päätavoitteena ovat voimistelijana ja joukkueena kehittyminen sekä onnistumisen kokeminen monin eri tavoin.
Joukkuevoimistelun valmennusryhmien toiminta on tavoitteellista ja joukkueet tähtäävät kilpailemaan. Tulevan kauden ryhmät muodostuvat iän ja taitotason mukaan. Ryhmien kokoonpanot tulevat muuttumaan jonkin verran edelliskauteen verrattuna.

Lempäälän Pandoilla on yhteensä kuusi eri tasoista joukkuevoimisteluryhmää, joissa voi seurassamme harrastaa monipuolisesti joukkuevoimistelua:

Alle kouluikäiset

Kouluikäiset/Nuoret

Sovellettu Joukkuevoimistelu (erityisliikunta)

Mikäli olet kiinnostunut Joukkuevoimistelusta, lisätietoja antavat valmentaja Pia Mäkinen (pia.lem.pandat@gmail.com) sekä eri joukkueiden joukkueenjohtajat (yhteydenotot sähköpostitse):

  • Nera, joukkueenjohtaja Pirjo Hippi, pirjo.hippi(at)gmail.com
  • Verde, joukkueenjohtaja Susanna Mäkiniemi, susanna.makiniemi(at)gmail.com
  • Rosso, joukkueenjohtaja Susanna Vaismaa, susanna.vaismaa(at)frescon.fi
  • Celeste, joukkueenjohtaja Heidi Karppi, heidi.karppi(at)gmail.com
  • Giallo (uusi joukkue, ei vielä joukkueenjohtajaa tiedossa)

Mikäli olet kiinnostunut sovelletusta joukkuevoimistelusta, lisätietoja antaa ohjaaja Hanna Karojärvi.

  • Iride, ohjaaja Hanna Karojärvi, hanna.m.karojarvi@gmail
Testipäivään ei ole erillistä ilmoittautumista, saavut vain ajoissa paikalle (testiin osallistujien olisi hyvä olla paikalla noin 10-15 min ennen testin alkamista, jotta testit päästään aloittamaan ajallaan). Mukaan voimisteluun sopiva varustus, juomapullo sekä iloista mieltä!
Uusien harrastajien ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu jäsentietopalvelun kautta elokuussa 6.8. – 30.8.2018 välisenä aikana. Ilmoittautuminen alkaa 6.8. klo 20.00! Jäsentietojärjestelmän kautta voi ilmoittautua Neraan, Gialloon ja Rossoon!