Infotilaisuus/16th World Gymnaestrada Itävalta pe 7.9.2018 Moision liikuntahallissa klo 20:00 – 21:00 (Sali A)

Lempäälän Pandat järjestää pe 7.9. Moision liikuntahallissa klo 20.00 – 21.00 infotilaisuuden liittyen Itävallassa järjestettävään Gymnaestradaan. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan, kannattaa saapua paikalle. Perjantaina Moision liikuntahallissa nähtävissä kenttäohjelmat: Energian ympäröimä ja Elämän voima.

16th World Gymnaestrada järjestetään Itävallassa 7. -13.7.2019. Ennakkoilmoittautuminen on edelleen käynnissä! Liity suomalaisten voimistelijoiden delegaatioon. Luvassa on huipputapahtuma, hieno tunnelma, kansainvälinen ilmapiiri, monenlaista nähtävää ja koettavaa niin voimistelun parissa kuin viehättävässä itävaltalaismiljöössäkin. Ota World Gymnaestrada harrastusmatkaksi ja Itävallan Vorarlberg kesälomakohteeksi ja olet montaa kokemusta rikkaampi. Nyt on aika ilmoittautua alustavasti.

Alustavan ilmoittautumisen voit tehdä Lempäälän Pandojen sähköpostiin osoitteeseen: lempaalanpandat(at)gmail.com. Laita viestiin otsikoksi: Ennakkoilmoittautuminen Itävalta/Oma nimesi sekä viestiin yhteystietosi ja kumpaan kenttäohjelmaan olet osallistumassa.

Huomioithan, että Gymnaestrada Itävalta-tapahtuman kenttäohjelmat on tarkoitettu yli 12-vuotiaille esiintyjille. Tätä nuoremmat voivat lähteä mukaan esimerkiksi huoltojoukoissa.

Tervetuloa mukaan!

Lempäälän Pandat