Gymnaestrada Itävalta/Vielä ehdit mukaan – Ilmoittaudu jäsentietojärjestelmän kautta 15.10. mennessä

16th World Gymnaestrada järjestetään 7.-13.7.2019 välisenä aikana Itävallassa. Pandat osallistuvat seuraaviin kenttäohjelmiin:
”Elämän voima” ja ”Energian ympäröimä”.

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää osallistujapassin hankintaa. Passin hinta on 250 € ja se sisältää osallistumisoikeuden World Gymnaestradaan eli vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin (lukuun ottamatta iltanäytöksiä), liikkumisen julkisilla kulkuvälineillä alueella tapahtuman ajan, virallisen ohjelmakirjasen sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. (Huom: Osallistujapassi ei sisällä Pandojen jäsenmaksua, majoitusta, aterioita, lentolippuja tm. matkustuskustannuksia, esiintymis- ja/tai edustusasuja eikä lippuja iltanäytöksiin. Nämä on osallistujien maksettava erikseen.)

Lähde mukaan ensi kesän suurimpaan voimistelutapahtumaan Lempäälän Pandojen kanssa.

Gymnaestrada-harjoitukset järjestetään perjantaisin klo 20 – 21 Moision Liikuntahallissa. Huom: Osallistujien alaikäraja on 12-vuotta. Ilmoittautuminen käynnissä jäsentietojärjestelmän kautta 15.10.2018 asti!

Lisätietoja suurtapahtumasta Pandojen kotisivuilta: Gymnaestrada Itävalta