Tulossa olevia tapahtumia: Harrastustapahtuma la 9.11.2019 klo 10-14 Lempoisten koululla. Tervetuloa mukaan!

Lempäälän kunnassa vietetään harrastusviikkoa kouluilla valtakunnallisen peliviikon yhteydessä 4.-8.11.2019. Viikko huipentuu harrastustapahtumaan Lempoisten koululla lauantaina 9.11.2019 klo 10-14. Harrastustapahtumassa paikalliset yhdistykset, seurat ja järjestöt esittelevät toimintaansa ja tarjoavat harrastuskokeiluja. Paikalla myös Lempoisten koulun vanhempainyhdistyksen buffetti (maksutapa käteinen).

Lisäksi harrastustapahtuman yhteydessä järjestetään pelitapahtuma klo 13-19 Kuljun nuorisokellarilla. Pelitapahtumassa esitellään erilaisia lauta-, konsoli- ja tietokonepelejä, joita pääsee kokeilemaan. Kaiken ikäiset kuntalaiset ovat tervetulleita pelaamaan.

Myös Lempäälän Pandat osallistuu lauantaina harrastustapahtumaan. Tervetuloa mukaan!