Lempäälän Pandat kevätkausi päättynyt pe 13.3.2020 koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Kausi päättyy

Kunnan liikuntatilat on suljettu varotoimenpiteenä 13.3. alkaen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Pandojen kevätkausi päättyi perjantaina 13.3.2020. Kevään kausimaksut suoritettava normaalisti, epäselvissä asioissa ota yhteyttä lempaalanpandat@gmail.com. Tilanteen vuoksi perutuista tunneista jäävät varat tullaan ottamaan huomioon syyskauden 2020 kausimaksussa. Kevätnäytöstä emme myöskään voi tässä tilanteessa järjestää.

Käännämme nyt katseet tulevaan, kesän ja syksyn suunnitelmiin.

Sääntömääräinen kevätkokous pe 3.4.2020 klo 18:00 on peruttu koronatilanteesta johtuen. uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Puistojumppa

Kesällä tarjolla puistojumppaa Uimalan nurmikentällä, osoite Nokkatie 5 A. Alkamisajankohta riippuu vielä sää ja koronavirustilanteesta, mutta tullaan ilmoittamaan myöhemmin mm. Pandojen kotisivuilla.

Puistojumppaan mahdollista nyt ilmoittautua ennakkoon 1.4. alkaen jäsenrekisterin kautta ( jasentieto.fi). Jäsenrekisterin kautta ilmoittautuneille ilmoitetaan puistojumpan aikataulu sähköpostitse sekä laskutus hoidetaan jäsenrekisterin kautta, osallistumiskertojen mukaan. Myös ilman ennakkoilmoitusta pääsee mukaan puistojumppiin ja voi edelleen maksaa käteisellä. Puistojumppa 5€/kerta.
Kaikille aikuisille Puistojumppaan yksi ilmainen kokeilukerta!