Lempäälän Pandojen Puistojumpat alkavat 1.6. alkaen Uimalassa (osallistu arvontaan facebook-sivuilla)

Suomen hallitus päätti purkaa koronarajoituksia ulkona tapahtuvan liikuntatarjonnan osalta ja mahdollistaa 50 hengen ulkoliikuntatapahtumat 1.6. alkaen, joten myös Lempäälän Pandat pääsevät aloittamaan kesäkuun alusta puistojumpat Uimalan nurmialueella.

Tänä kesänä siis puistojumpataan 1.6. – 27.8. välisenä aikana maanantaisin ja torstaisin klo 18-19 Uimalassa (Osoite: Nokkatie 5a, 37500 Lempäälä)

Hinta: 45 €/Kymppikortti (sis. 10 puistojumppakertaa)
tai 5 €/kerta (käteismaksu suoraan ohjaajalle)

  • Jumpat järjestetään säävarauksella
  • Ei ennakkoilmoittautumista
  • Suositeltavaa ottaa oma alusta mukaan

Huom: Kymppikorttia ei vaihdeta rahaksi, eikä siitä saa rahaa takaisin. Kymppikortti on voimassa puistojumppakauden 1.6.-27.8.2020 säävarauksella, sään vuoksi peruuntuneita jumppia ei hyvitetä.

Puistojumppa sopii kaikille – tule rohkeasti mukaan liikkumaan hyvässä seurassa!             

Osallistu puistojumppa-arvontaan 7.5. – 23.5.!

Kesäkauden alkamisen kunniaksi järjestämme arvonnan, jonka palkintona arvomme osallistujien kesken 2 kpl 45e arvoisia kymppikortteja Lempäälän Pandojen puistojumppaan!

Osallistu arvontaan la 23.5. klo 24.00 mennessä ja käy tykkäämässä sekä kommentoimassa puistojumppa-julkaisua Lempäälän Pandojen Facebook-sivuilla. (Huom: Muistathan että vain alkuperäiseen Lempäälän Pandojen sivuilla olevaan julkaisuun tulleet kommentit osallistuvat arvontaan!). Arvonta suoritetaan sunnuntaina 24.5.

Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille!

Lempäälän Pandat

Su 24.5.: Arvonta on päättynyt! Arvonta on suoritettu ja sen voittivat Päivi Joutsen ja Sari Alonen-Wallgren. Onnea voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille!