Syksyn Kannustajat-äänestys käynnissä – Muistathan käydä äänestämässä Lempäälän Pandoja

”Syksyn äänestyskutsu on lähetetty Pirkanmaan Osuuskaupan toimesta 16.–17.11.2020 sähköpostitse kaikille Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille, jotka ovat ilmoittaneet Pirkanmaan Osuuskaupalle sähköpostiosoitteensa, eivätkä olleet kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä. Teknisistä syistä osaa äänestyskutsuista ei ole saatu toimitettua 16.–17.11., ja osa kutsuista voi saapua vielä tämän ajan jälkeen.” Lähde: https://pirkanmaanosuuskauppa.fi/vastuullisuus/kannustajat/

Lempäälän Pandat on mukana äänestyksessä, muistakaa käydä äänestämässä ja vinkatkaa myös muitakin äänestämään Lempäälän Pandoja. Äänestysaikaa Kannustajat-äänestyksessä on 30.11.2020 saakka. (Huom: Kannattaa kurkata myös ”roskaposti”- ja ”tarjous”-kansiot, koska äänestyskutsu saattaa joissakin tapauksissa ohjautua sinne.)

Lisätietoja tuen jakautumisesta

”Äänestystuloksen perusteella 35 000 euron tukipotti jaetaan korkeintaan 20:lle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle. Alueellisuutta pidetään silmällä Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 50 % tuetuista yhteisöistä on Tampereelta ja 50 % muualta Pirkanmaalta.

Tuki jaetaan siis kymmenelle eniten ääniä saaneelle tamperelaiselle yhdistykselle ja kymmenelle eniten ääniä saaneelle pirkanmaalaiselle yhdistykselle, jonka kotipaikka on muualla kuin Tampereella.

Kummassakin sarjassa suurin jaettava tukisumma on 3 000 e ja pienin 1 000 e. Lisäksi kaikki äänestyksessä mukana olevat yhdistykset, jotka jäävät äänestyksessä tuen ulkopuolelle, osallistuvat yhden 1 000 e arvoisen tukisumman arvontaan.” Lähde: https://pirkanmaanosuuskauppa.fi/vastuullisuus/kannustajat/

Terveisin,

Lempäälän Pandat ry