Lempäälän Pandojen tämän viikon kaikki harjoitukset peruttu Lempäälän koronatilanteen vuoksi!

Vallitsevan paikallisen epidemiatilanteen vuoksi Lempäälän Pandat ei järjestä tällä viikolla lainkaan harjoituksia. Lempäälässä on viime päivinä tiedotettu useista korona-altistuksista ja tämän vuoksi suuri joukko oppilaita on siirretty etäopetukseen. Riski taudin leviämiseen Lempäälän alueella on selkeästi aiempaa korkeampi ja tämän vuoksi Lempäälän Pandojen johtokunta on päättänyt 23.11.2020, että kaikki viikon 23.-29.11. aikana tapahtuva aikuisten, lasten sekä nuorten toiminta keskeytetään varotoimena.

Tulevien viikkojen harjoituksien osalta johtokunta päättää myöhemmin, kun tautitilanne kunnassamme selkiytyy enemmän ja saamme lisäohjeita Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja paikallisten viranomaisten suunnalta. Toistaiseksi ohje lähitoiminnan laittamisesta tauolle koskee vain nyt alkanutta viikkoa.

Terveisin,

Johtokunta/

Lempäälän Pandat