Uutta välineistöä lasten ja nuorten harrastustoimintaan Kannustajat äänestyksen-tuella

Lempäälän Pandat iloitsee menestyksestä Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä. Haluamme kiittää kaikkia äänestäjiä sekä Pirkanmaan Osuuskauppaa saamastamme tuesta.

Tuen avulla on hankittu maaliskuussa 2021 seuraavat välineet:

  • pehmustepatja 200x120x20
  • alastulopatja 200x200x20
  • ländipatja 180x90x8
  • pehmeä alastulomatto 300x200x30 sekä
  • iso kiilapala 200x100x35

Harmillisesti tällä hetkellä saliharjoitukset ovat toistaiseksi tauolla 5.4. saakka. Tarkoituksena on kuitenkin, että näitä uusia välineitä hyödynnetään lasten ja nuorten harrastustunneilla heti, kun koronarajoitukset jälleen sallivat. Patjat mahdollistavat entistä monipuolisemman, miellyttävämmän ja turvallisen harjoittelun. Lisäksi patjoja pystytään hyödyntämään laajasti eri lajeissa.

***

Lempäälän Pandat tarjoaa liikuntaharrastuksen tällä hetkellä noin 300 lempääläläiselle lapselle sekä noin 100 aikuiselle. Tarjonnastamme löytyy laadukasta liikuntaa kaikenikäisille ja -kuntoisille edulliseen hintaan, koulutettujen ohjaajien toimesta. Pandoilla ei ole omia tiloja vaan kaikki toimintamme tapahtuu paikallisesti mm. koulujen liikuntasaleissa.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet tarjota kymmenille nuorille ponnahduslaudan liikunnan pariin ja sytyttäneet kipinän voimistelun maailmaan. Osa meillä voimistelijoina aloittaneista on kasvettuaan kouluttautunut ohjaajaksi omaan seuraan, hakeutunut opiskelemaan liikunta-alaa sekä päässeet voimistelun kilpakentille voimistelemaan. Nykyisin myös Lempäälän Pandoissa voi harrastevoimistelun ohella harrastaa myös kilpatasolla voimistelua sekä joukkuevoimistelussa että telinevoimistelussa.

Ennen kaikkea olemme onnellisia siitä, että Lempäälän Pandat on ollut ja on sadoille lapsille ja nuorille sekä aikuisille iloa ja onnistumisen kokemuksia sekä hauskaa yhdessäoloa tarjoava harrastus.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua – jatkossakin!

Lempäälän Pandat