Ohjaaja haku käynnissä: JV-kilparyhmään valmentajaksi?

Joukkuevoimistelu etsii valmennus-/opetustaustaa omaavaa valmentajaa joukkuevoimistelun kilparyhmiin. Joukkueet tähtäävät kilpailemaan, joten valmentajalla täytyy olla oma vahva lajitausta. Valmentajalta odotetaan oma-aloitteisuutta ja lapsilähtöistä sekä positiivista otetta valmennuksessa.

JV-kilparyhmän valmentajan tehtävät: joukkueen valmennuksen suunnittelu, seuranta ja toteutus; vuoropuhelu ja tiedottaminen vanhempien suuntaan; joukkueen vieminen esiintymistapahtumiin sekä kilpailuihin. Joukkueen esiintymisiin liittyvien koreografioiden ja pukujen hankinta/suunnittelu. Osallistuminen yhdessä muiden valmentajien kanssa valmennustiimin kokouksiin.

Voimisteluliiton valmentaja- ja tuomarikoulutukset sekä ammatillinen koulutus katsotaan eduksi. Koulutusta saatavilla myös seuran kautta ja toivomme että valmentaja haluaa aktiivisesti kehittää omaa osaamistaan myös saatavilla olevan lisäkoulutuksen avulla. Tehtävät alkavat heti.

Lisäksi haemme apuohjaajia joukkuevoimisteluun. Apuohjaajiksi otetaan voimistelun lajitaustan omaavia nuoria. Eduksi katsotaan halukkuus kehittyä ja kouluttautua valmentajan tehtäviin. Apuohjaajalta odotetaan innostuneisuutta joukkuevoimistelusta sekä valmennuksesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: lempaalanpandat@gmail.com

Lempäälän Pandat