Lähde kanssamme liikkeen ja voimistelun suurtapahtumaan Amsterdamiin ensi kesänä heinä-elokuussa 2023. Ennakkoilmoittautuminen käynnistyy elokuussa 2022!

Lempäälän Pandojen Gymppinä toimii Tiia Kivilä. Voit ilmoittautua tai kysyä lisätietoja häneltä suurtapahtumasta  kivilatiia@gmail.com (huom: yhteydenotot vain sähköpostitse).

Tapahtumaan osallistutaan kahdella aikuisten ohjelmalla, jotka nähtiin kesällä 2022 Suurtapahtumassa Tampereen Gymnaestradassa. ”Tapahtumana Gymnaestrada viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä tekemistä, nähtävää ja koettavaa. Gymnaestrada on kansainvälinen hyvän mielen tapahtuma, jonka inspiroiva ympäristö rohkaisee ennakkoluulottomasti osallistumaan ja kokeilemaan, etsimään omaa luontaista tapaa liikkua ja siten oivaltamaan mistä oma keho pitää. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemua jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. 

Tapahtumaan ilmoittaudutaan oman voimisteluseuran kautta. Lempäälän Pandojen Gymppinä toimii Tiia Kivilä, jolta saa lisätietoja tapahtumasta sekä osallistumismahdollisuuksista.

Tutustu oheisten videoiden kautta kenttäohjelmiin, joihin voimisteluseura Lempäälän Pandat on osallistumassa ja valitse sinulle sopivin ohjelma – nähdään Amsterdamin Gymnaestradassa!

Lisätietoja: Gymnaestadan 2022 sivuilta

 

Kirkkaat Vedet Gymnaestrada Tampere 2022 , Kuva: Voimisteluliitto, Matti Nenonen

Ystäväni Elämäni, Gymnaestrada Tampere 2022 , Kuva: Voimisteluliitto, Matti Nenonen

Kirkkaat vedet

Koreografit: Hannele Ahlqvist & Marja Kallioniemi

Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (helpompi)

Tyyntä tai myrskyä, loisketta tai liplatusta. Valtameren liike on ikuista. Mutta mikä on muuttunut vuosien varrella? Nykyään meren jatkuvan virtauksen mukana kelluu tonneittain muoviroskaa pilaamassa merien puhtautta. Kuten meri, myös voimistelijan liike virtaa vahvana, voimistuen välillä myrskyksi ja vaimentuen jälleen tyyneksi. Liikkeen muoto vaihtuu, kuviot ja ryhmittymät aaltoilevat eteenpäin työntäen hiljalleen muovisaastetta pois.

Tämä tanssillista voimistelua sisältävä kenttäohjelma sopii kaikenikäisille aikuisille (yli 15-v.). Ohjelma sisältää soljuvia liikesarjoja ja vaihtelevia siirtymisiä kuviosta toiseen, ja tarjoaa riittävästi sisältöä tulevan vuoden harjoitustunneille. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää joko tanssillisen voimistelun perusasioiden osaamista tai muuten hyvää/kohtuullista perusvoimistelutaitoa. Osalle voimistelijoista on ohjelman alkuosassa tarjolla haastavampi rooli muovisen nauhan kanssa. Tule mukaan voimistelemaan, nauttimaan ja fiilistelemään merellisiä tunnelmia kauniin musiikin siivittämänä. Esiintyminen suuressa joukossa, suurella areenalla, suurelle yleisölle on elämys.

 

Ystäväni, elämäni

Koreografi Eerika Laalo-Häikiö 

Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (vaativampi)

”Ystävää ei saa rahalla, ei hyvällä, ei pahalla. Ystävyys syntyy noista, elämän monista kiemuroista.”

 ”Ystäväni, elämäni” on ylistys ystäville – minun, sinun ja meidän kaikkien. Elämän aikana muodostuu erilaisia ystävyyssuhteita, jotka kantavat läpi ilojen ja surujen. Tässä ohjelmassa iloitaan lapsuuden ystävistä, etsitään nuoruuden uusia ystäviä sekä nautitaan aikuisuuden ystävistä yhdessä tekemisen ja kokemisen kautta. Ohjelma näyttää myös voimisteluystävien voiman ja upeuden. Vau, miten hieno juttu meillä onkaan olemassa rikastuttamassa elämäämme!

Ohjelma sisältää vauhdikasta liikuntaa, nopeita siirtymiä, isoja hyppyjä, eri liiketasojen vaihtelua sekä laajoja vartaloliikkeitä. Tämän vuoksi ohjelma vaatii perusvoimistelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua sitoutua harjoitteluun. Rytmisesti ohjelma on melko haastava, sillä sen musiikki sisältää sekä kolmi-, viisi- että nelijakoista musiikkia. Ohjelma on suunnattu yli 15-vuotiaille ja aikuisille tanssillisen voimistelun harrastajille, kilpailijoille ja joukkuevoimistelijoille. Ohjelmassa on eri rooleja, mutta ne määräytyvät paikkojen mukaan, eikä niihin voi ilmoittautua erikseen. Asuna on pitkä viitta, joka toimii osin välineenä liikkeessä. Tervetuloa mukaan matkalle ystävyyteen!