TELINE­VOIMIS­­TELUN KILPA­­RYHMÄT

Telinevoimistelun kilparyhmään otetaan mukaan uusia voimistelijoita.
Ensisijaisesti etsitään 2016 – 2017 syntyneitä tyttöjä.

Tuntikuvaus: Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka kehittää niin taitoa, uskallusta, sinnikkyyttä, voimaa, nopeutta, ketteryyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota kuin kehonhallintaakin.

Lempäälän Pandojen tyttöjen telinevoimistelun kilparyhmien tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle seuramme kilpavoimistelijalle oman huipputason saavuttaminen laadukkaassa valmennuksessa. Eteneminen ryhmistä seuraavaan tapahtuu yksilöllisesti taitotason mukaan. Seuramme valmennusfilosofia painottaa lapsilähtöistä ja iloista kokemusta kuitenkin tähtäimessä ura kilpaurheilun huipulla. Toivomme perheiltä ja voimistelijoilta sitoutumista tähän varhaisen erikoistumisen vaativaan lajiin ja sen kulttuuriin.

Seurassamme on tällä hetkellä kolme telinevoimistelun kilparyhmää:

 

 

Eija Halkola 050317 0681

 

Voit seurata kilparyhmiemme kuulumisia Instagram-tililtämme lepa_wag

Kilpa 2-ryhmä

Ryhmässä harjoittelevat seuramme nuorimmat jumppakärpäset. Tällä hetkellä ryhmässä voimistelee vuosina 2016 – 2017 syntyneet tytöt. Heillä on harjoituksia kahdesti viikossa puolitoista tuntia kerrallaan. Tähän ryhmään on mahdollista hakea testien kautta. Otathan yhteyttä ryhmän vastuuvalmentajaan: halkola.eija(at)gmail.com

Kilpa 3-ryhmä

Ryhmässä harjoitellaan kilpailusarjoihin vaadittavia liikkeitä kolme kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Tässä ryhmässä on useamman ikäisiä voimistelijoita. Ryhmään on mahdollista päästä testin kautta, mutta tällöin lähtötason tulisi olla jo parempi kuin vasta-alkajilla. Otathan yhteyttä sopiaksesi testikerrasta mpirskanen(at)hotmail.com

Kilpa 4-ryhmä

Ryhmässä harjoittelevat seuramme tällä hetkellä edistyneimmät kilpatelinevoimistelijat. Ryhmä harjoittelee neljänä päivänä viikossa 2 – 2,5 tuntia kerralla. Ryhmässä on tällä hetkellä 2013 – 2014 syntyneitä tyttöjä. Ryhmän voimistelijat osallistuvat vuoden aikana noin kahdeksaan eri kilpailutapahtumaan ympäri Suomea. Tähän ryhmään pääsee Kilpa 3-ryhmästä, kun vaadittavat kilpailuliikkeet on oppinut.