TELINE­VOIMIS­­TELUN KILPA­­RYHMÄT

Telinevoimistelun kilparyhmään otetaan mukaan uusia voimistelijoita.
Ensisijaisesti etsitään 2018-syntyneitä tyttöjä.

Tuntikuvaus: Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka kehittää niin taitoa, uskallusta, sinnikkyyttä, voimaa, nopeutta, ketteryyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota kuin kehonhallintaakin.

Lempäälän Pandojen tyttöjen telinevoimistelun kilparyhmien tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle seuramme kilpavoimistelijalle oman huipputason saavuttaminen laadukkaassa valmennuksessa. Eteneminen ryhmistä seuraavaan tapahtuu yksilöllisesti taitotason mukaan. Seuramme valmennusfilosofia painottaa lapsilähtöistä ja iloista kokemusta kuitenkin tähtäimessä ura kilpaurheilun huipulla. Toivomme perheiltä ja voimistelijoilta sitoutumista tähän varhaisen erikoistumisen vaativaan lajiin ja sen kulttuuriin.

Seurassamme on tällä hetkellä kolme telinevoimistelun kilparyhmää:

 

 

Sovi omasta testikerrasta sähköpostitse: mpirskanen(at)hotmail.com 

Voit seurata kilparyhmiemme kuulumisia Instagram-tililtämme lepa_wag

Kilpa 2-ryhmä

Ryhmässä harjoittelevat seuramme nuorimmat jumppakärpäset. Tällä hetkellä ryhmässä voimistelee vuosina 2017 – 2018 syntyneet tytöt. Heillä on harjoituksia kahdesti viikossa puolitoista tuntia kerrallaan. Tähän ryhmään on mahdollista hakea testien kautta. Otathan yhteyttä ryhmän vastuuvalmentajaan: mpirskanen(at)hotmail.com

Kilpa 3-ryhmä

Ryhmässä harjoitellaan kilpailusarjoihin vaadittavia liikkeitä kolme kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Tässä ryhmässä voi olla useamman ikäisiä voimistelijoita. Ryhmään on mahdollista päästä testin kautta, mutta tällöin lähtötason tulisi olla jo parempi kuin vasta-alkajilla. Otathan yhteyttä sopiaksesi testikerrasta mpirskanen(at)hotmail.com

Kilpa 4-ryhmä

Ryhmässä harjoittelevat ne voimistelijat, jotka aloittelevat kilpailu-uraansa ensin Stara-tapahtumassa ja sitten B-luokassa. Ryhmän voimistelijat harjoittelevat neljänä päivänä viikossa 2 – 2,5 tuntia kerralla. Ryhmässä on tällä hetkellä 2013 – 2017 syntyneitä tyttöjä. B-luokassa kisaavilla on vuoden aikana noin kahdeksan eri kilpailutapahtumaa ympäri Suomea. Tähän ryhmään pääsee Kilpa 3-ryhmästä, kun on oppinut kisaamiseen vaadittavat liikkeet.

Kilpa 5-ryhmä

Ryhmä on seuramme edistynein kilparyhmä tällä hetkellä. Tällä ryhmällä on harjoituksia viitenä päivänä viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Ryhmän voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2013-2014. Kilpa 5-ryhmän voimistelijat kilpailevat vuoden aikana noin kahdeksassa eri kilpailutapahtumassa ympäri Suomea. Tähän ryhmään pääsee Kilpa 4-ryhmästä, kun on oppinut C-luokkaan vaadittavat kisaliikkeet.