Hae mukaan joukkuevoimisteluun!

 

Lempäälän Pandojen joukkuevoimistelu ryhmät etsivät uusia jäseniä.  Kaikissa ikäluokissa (2006-2015 syntyneille) on tilaa uusille innostuneille voimistelijoille. Ota yhteyttä joukkueiden vastuuvalmentajiin.

Amanda Heino, 045 613 1434, amandaheino@hotmail.com (2006-2008 synt.)

Helmi Annala, 044 083 3003, annalahelmi@gmail.com (2009-2012 synt.)

Tiia Kivilä, 050 918 5037, tiia.kivila@gmail.com (2013-2015 synt.)

Seuran yleinen sähköposti: lempaalanpandat@gmail.com

***

Joukkuevoimistelu on keskustaliikuntalähtöinen ilmaisullinen laji. Pitää sisällään vartalo-ja jalkatekniikkaa, ketteryys ja liikkuvuusliikeitä, akrobatiaa sekä musiikkiin tehtäviä liikkuviasarjoja. Tunnille mukaan trikoot, toppi, paljaat jalat ja hiukset kiinni.

Ryhmään saa tulla kokeilemaan, mutta olisi hyvä jos on aikaisempaa voimistelutaustaa ihan mistä voimistelulajista tahansa.

Kilpailutoiminnan päätavoitteena ovat voimistelijana ja joukkueena kehittyminen sekä onnistumisen kokeminen monin eri tavoin. Joukkuevoimistelun valmennusryhmien toiminta on tavoitteellista ja joukkueet tähtäävät kilpailemaan.

Kaikki joukkueiden voimistelijat voimistelevat oman joukkueensa väreissä (toppi + trikoot). Starajoukkueiden värinä on turkoosi toppi ja mustat trikoot. Kilpajoukkueiden värinä on musta toppi ja mustat trikoot.

Joukkuevoimistelussa vastuuvalmentajina toimivat Amanda Heino ja Tiia Kivilä.

Alle kouluikäiset

Kouluikäiset/Nuoret

Mikäli olet kiinnostunut Joukkuevoimistelusta, lisätietoja antavat valmentajat Amanda Heino ja Tiia Kivilä sekä joukkueenjohtajat (yhteydenotot sähköpostitse: lempaalanpandat@gmail.com):