Joukkuevoimistelu on keskustaliikuntalähtöinen ilmaisullinen laji. Pitää sisällään vartalo-ja jalkatekniikkaa, ketteryys ja liikkuvuusliikeitä, akrobatiaa sekä musiikkiin tehtäviä liikkuviasarjoja. Tunnille mukaan trikoot, toppi, paljaat jalat ja hiukset kiinni.

Ryhmään saa tulla kokeilemaan, mutta olisi hyvä jos on aikaisempaa voimistelutaustaa ihan mistä voimistelulajista tahansa.

Kilpailutoiminnan päätavoitteena ovat voimistelijana ja joukkueena kehittyminen sekä onnistumisen kokeminen monin eri tavoin. Joukkuevoimistelun valmennusryhmien toiminta on tavoitteellista ja joukkueet tähtäävät kilpailemaan.

Kaikki joukkueiden voimistelijat voimistelevat oman joukkueensa väreissä (toppi + trikoot). Starajoukkueiden värinä on turkoosi toppi ja mustat trikoot. Kilpajoukkueiden värinä on musta toppi ja mustat trikoot.

Joukkuevoimistelussa vastuuvalmentajana toimii Pia Mäkinen.

Alle kouluikäiset

Kouluikäiset/Nuoret

Mikäli olet kiinnostunut Joukkuevoimistelusta, lisätietoja antavat valmentaja Pia Mäkinen (pia.lem.pandat@gmail.com) sekä joukkueenjohtajat (yhteydenotot sähköpostitse):

  • Nera ja Giallo, joukkueenjohtaja Riikka Vainio, joukkueenjohtaja.nera(at)gmail.com
  • Verde, joukkueenjohtaja Susanna Mäkiniemi, susanna.makiniemi(at)gmail.com
  • Rosso, joukkueenjohtaja Susanna Mäkiniemi, susanna.makiniemi(at)gmail.com
  • Celeste, joukkueenjohtajat Heidi Karppi, heidi.karppi(at)gmail.com ja Sari Sinisalo, sari.sinisaloss.ss(at)gmail.com

Mikäli olet kiinnostunut sovelletusta joukkuevoimistelusta, lisätietoja antaa ohjaaja Hanna Karojärvi.

  • Iride, ohjaaja Hanna Karojärvi, hanna.m.karojarvi@gmail.com (Sovellettua joukkuevoimistelua ei ole tällä hetkellä seuran tarjonnassa johtuen vähäisestä osallistujamäärästä, mikäli olet kiinnostunut asiasta ja toivoisit uutta ryhmää syksylle 2019, ota yhteyttä joko ohjaajaan tai suoraan seuran osoitteeseen: lempaalanpandat@gmail.com, viestiin otsikoksi: Iride syksy 2019)

 

Joukkuevoimistelijoiden kisa- ja harjoituskuvia löytyy JV:n omalta Instagram-tililtä: jv_lepa sekä Facebookista: LePa JV