Täydennämme olemassa olevia 7-16v. telinevoimistelu harrasteryhmiä ja järjestämme taitotestin 28.8.2019 klo 18-19:00, Lempoisten koulun liikuntahallilla. Osoite: Koulutie 8, 37500 Lempäälä

Kaikki innokkaat vuosina 2003–2012 syntyneet ovat tervetulleita katselmukseen! 

Harrasteryhmään hakijalla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista testipäivää varten, mutta aiempi kokemus lajista mahdollistaa testien myötä pääsyn jo taitotasoltaan vaativampiin ryhmiin. Toivomme ennakkoilmoittautumista jäsenrekisterin kautta jasentieto.fi, mutta saa toki ilmoittautua vasta paikanpäällä.

Telinevoimistelu

Telinevoimistelu kehittää tasapuolisesti kehoa ja koordinaatiota ja on hyvä pohja mihin tahansa muuhunkin lajiin.

Siirtyminen tasoryhmästä toiseen tapahtuu ohjaajien suosituksesta.

Seurassamme telinevoimistelua voi harrastaa jo alle kouluikäisenä. Tarjonnastamme löytyy kaksi telinevoimistelun harrasteryhmää 3 – 6 -vuotiaille.

Harjoittelun tavoitteet/Tuntikuvaus

Harrasteryhmien toiminta on tavoitteellista tarkoituksena tutustuminen telinevoimistelun perustelineisiin ja akrobaattisiin sekä voimistelullisiin liikkeisiin ja näiden erilaisiin yhdistelmiin.

Perusasennon, vartalonkannattelun ja vartalonkäytön (ryhti) harjoittelu ovat välttämättömiä vaikeampien liikkeiden omaksumisen kannalta. Näitä harjoitellaan kaikissa ryhmissä tasosta riippumatta.

Kaikkien ryhmien liikunnallisena tavoitteena on tutustuminen monipuolisesti perusvoimistelun liikkeisiin, liikesarjoihin ja telinevoimistelussa käytettäviin telineisiin ja välineisiin omalla taitotasollaan. Tutustumme telinevoimistelun merkkiliikkeisiin ja tavoitteenamme on suorittaa kauden kuluessa merkkiliikesuorituksia (pronssi, hopea, kulta, timantti) taitotasosta riippuen.

Sosiaalisena tavoitteena on ryhmässä toimimisen opettelu sekä myös esiintymiskokemuksen harjaannuttaminen, Tuntien aikana harjoitellaan paljon yksin, pareittain sekä pienryhmässä toimimista.

Lempoisten koulun liikuntahalli

Telinevoimistelun päävalmentaja: Eija Halkola (p. 050 317 0681)

Ohjaajat: Tiina, Teemu, Jasmin, Kristiina, Emma, Elena, Elli