Kehittää tasapuolisesti kehoa ja koordinaatiota ja on hyvä pohja mihin tahansa muuhunkin lajiin. Siirtyminen tasoryhmästä toiseen tapahtuu ohjaajien suosituksesta.

Harjoituspaikkana Lempoisten koulun liikuntasali.

Uusia telinevoimistelijoita otetaan ryhmiin mahdollisuuksien mukaan. Ilmoittautuminen varasijalle tapahtuu jäsenrekisterin kautta.

Harjoittelun tavoitteet

Kaikki telinevoimisteluryhmät ovat harrasteryhmiä, joiden toiminta on tavoitteellista tarkoituksena tutustuminen telinevoimistelun perustelineisiin ja akrobaattisiin sekä voimistelullisiin liikkeisiin ja näiden erilaisiin yhdistelmiin.

Perusasennon, vartalonkannattelun ja vartalonkäytön (ryhti) harjoittelu ovat välttämättömiä vaikeampien liikkeiden omaksumisen kannalta. Näitä harjoitellaan kaikissa ryhmissä tasosta riippumatta.

Kaikkien ryhmien liikunnallisena tavoitteena on tutustuminen monipuolisesti perusvoimistelun liikkeisiin, liikesarjoihin ja telinevoimistelussa käytettäviin telineisiin ja välineisiin omalla taitotasollaan. Tutustumme telinevoimistelun merkkiliikkeisiin ja tavoitteenamme on suorittaa kauden kuluessa merkkiliikesuorituksia (pronssi, hopea, kulta, timantti) taitotasosta riippuen.

Sosiaalisena tavoitteena on ryhmässä toimimisen opettelu sekä myös esiintymiskokemuksen harjaannuttaminen, Tuntien aikana harjoitellaan paljon yksin, pareittain sekä pienryhmässä toimimista.

Telinevoimistelun päävalmentaja: Eija Halkola (p. 050 317 0681)

Ohjaajat: Tiina, Teemu, Kati, Jasmin, Kristiina, Emma, Iida, Elena

Kausisuunnitelma 2017 – 2018

(Huom: Kausisuunnitelman eri harjoituskertojen painotuksiin saattaa tulla muutoksia ryhmäläisten kiinnostuksen ja toiveiden sekä salissa olevien telineiden ja välineiden käyttömahdollisuuksien mukaan.)

Syyskauden harjoitukset

Pvm Oranssi Keltainen Sininen Punainen* Vihreä Musta
5.9. Permanto Rekki Rekki Hyppy Permanto Hyppy
12.9. Permanto Rekki Rekki Hyppy Permanto Hyppy
19.9. Permanto Rekki Rekki Hyppy Permanto Hyppy
26.9. Hyppy Permanto Permanto Rekki Hyppy Rekki
3.10. Hyppy Permanto Permanto Rekki Hyppy Rekki
10.10. Hyppy Permanto Permanto Rekki Hyppy Rekki
17.10. Syysloma
24.10. Rekki Hyppy Hyppy Permanto Rekki Permanto
31.10. Rekki Hyppy Hyppy Permanto Rekki Permanto
7.11. Rekki Hyppy Hyppy Permanto Rekki Permanto
14.11. Lajikertaus eri telineillä
21.11. Lajikertaus eri telineillä
28.11. Lajikertaus eri telineillä
5.12 Pikkujoulut/Kenraaliharjoitukset
la 9.12. Joulujuhlanäytös Hakkarin Liikuntahallissa

 

*) Punainen ryhmä yhdistetty Mustaan ryhmään keväällä 2018. Punaisen ryhmän paikalla aloittaa uusi telinevoimistelun alkeisryhmä Valkoinen.