Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 9.8.2020 klo 18.00!

Oheisesta linkistä pääset rekisteröitymään Lempäälän Pandat ry:n jäseneksi, jonka jälkeen pystyt ilmoittautumaan seuran harrasteryhmiin (huom:  ilmoittautuminen on mahdollista vain silloin kun ilmoittautumisjärjestelmä on avoinna!):

Tärkeää: Rekisteröitymisen ajaksi siirryt Voimisteluliiton Jäsentieto-palveluun. Rekisteröitymällä pystyt tarkastelemaan ryhmien tilannetta mm. mitkä ryhmät ovat täynnä, missä on tilaa, mihin pystyy ilmoittautumaan varasijalle jonottamaan paikkaa.

Halutessaan ilmoittaa myös lapsensa harrasteryhmään huoltaja rekisteröityy palveluun ensin itse, jonka jälkeen hän pystyy rekisteröimään oman lapsensa palveluun alikäyttäjäksi.

Mikäli huoltaja ei itse aio osallistua kauden aikana seuran jumppiin vaan haluaa ilmoittaa vain lapsensa harrasteryhmään, tällöin vanhemman ei tarvitse itse rekisteröityä, mutta tarkistathan huolellisesti että yhteystiedot (erityisesti sähköpostiosoite) ovat varmasti kunnossa. Palvelun käyttö alle 18-vuotiaalta edellyttää huoltajan suostumuksen. Seuraa Jäsentieto-palvelun ohjeita.

Huom: Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään nyt koko toimintakaudelle ja ilmoittautumisessa näkyy kokonaishinta (syksy 2020 – kevät 2021). Molemmille kausille muodostuu omat laskut eri eräpäivillä. Lisäksi on havaittu, että seuran ilmoitukset järjestietojärjestelmästä jotka tulevat suoraan sähköpostiin saattavat ohjautua gmail:ssa johonkin muuhun kansioon kuin Saapuneisiin esim. Tarjoukset-, Kaikki Viestit- tai Roskaposti-kansioon. 

 

Haluaisitko kannattaa seuraa, mutta et halua käydä jumpilla?

Voit ryhtyä halutessasi kannatusjäseneksemme. Lue lisää: Ryhdy kannatusjäseneksi-sivulta