Kehittää tasapuolisesti kehoa ja koordinaatiota ja on hyvä pohja mihin tahansa muuhunkin lajiin. Siirtyminen tasoryhmästä toiseen tapahtuu ohjaajan suosituksesta.

  • Telinevoimistelu, ryhmä Minit, perjantaisin klo 17:00 – 17:30, Lempoisten koulun liikuntasali
  • Telinevoimistelu, ryhmä Midit, perjantaisin klo 17:35 – 18:05, Lempoisten koulun liikuntasali

Ohjaajat:

Lempoisten Liikuntahalli
Eija Halkola 050317 0681

Harjoittelun tavoitteet

Kaikki telinevoimisteluryhmät ovat harrasteryhmiä, joiden toiminta on tavoitteellista tarkoituksena tutustuminen telinevoimistelun perustelineisiin ja akrobaattisiin sekä voimistelullisiin liikkeisiin ja näiden erilaisiin yhdistelmiin.

Perusasennon, vartalonkannattelun ja vartalonkäytön (ryhti) harjoittelu ovat välttämättömiä vaikeampien liikkeiden omaksumisen kannalta. Näitä harjoitellaan kaikissa ryhmissä tasosta riippumatta.

Kaikkien ryhmien liikunnallisena tavoitteena on tutustuminen monipuolisesti perusvoimistelun liikkeisiin, liikesarjoihin ja telinevoimistelussa käytettäviin telineisiin ja välineisiin omalla taitotasollaan. Tutustumme telinevoimistelun merkkiliikkeisiin ja tavoitteenamme on suorittaa kauden kuluessa merkkiliikesuorituksia (pronssi, hopea, kulta, timantti) taitotasosta riippuen.

Sosiaalisena tavoitteena on ryhmässä toimimisen opettelu sekä myös esiintymiskokemuksen harjaannuttaminen, Tuntien aikana harjoitellaan paljon yksin, pareittain sekä pienryhmässä toimimista.

Telinevoimistelun päävalmentaja: Eija Halkola (p. 050 317 0681)

Ohjaajat: Tiina, Teemu, Kati, Jasmin, Kristiina, Emma, Elena, Elli

Kausisuunnitelma 2018 – 2019

(kausisuunnitelma 2018-2019 tulossa myöhemmin)

(Huom: Kausisuunnitelman eri harjoituskertojen painotuksiin saattaa tulla muutoksia ryhmäläisten kiinnostuksen ja toiveiden sekä salissa olevien telineiden ja välineiden käyttömahdollisuuksien mukaan.)