”Voimistelun Suomi Gymnaestradaan 9. – 12.6.2022 odotetaan 10 000 – 12 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. Tapahtuman ajaksi koko kaupunki valjastetaan voimistelulle. Tapahtuma levittäytyy ainakin Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen, Tampereen stadionille, Keskustorille ja mahdollisesti myös Tampereen Kannen Areenalle. Luvassa on näytöksiä, kilpailuja, suuria massaohjelmia ulkokentillä, eri lajien kokeilumahdollisuuksia ja jotain yllätyksellisiä uusia elementtejä. Joka neljäs vuosi järjestettävä elämyksellinen kesätapahtuma kokoaa yhteen kaiken ikäiset voimistelijat, niin harrastajat kuin kilpailijat, kaikista eri voimistelulajeista. Tapahtuma tarjoaa runsaasti nähtävää sekä kokeilu- ja tutustumismahdollisuuksia myös muille kuin voimistelun harrastajille. Gymnaestrada on osa voimistelun suurtapahtumien ketjua, ja vie osaltaan suomalaista voimisteluperinnettä eteenpäin.

Suomalaisessa voimistelussa suurtapahtumilla on pitkät perinteet. 2000-luvulla Suomessa voimistelun suurtapahtumia on järjestetty: SunSvoli 2006 Tampereella, SunLahti 2013 Lahdessa, World Gymnaestrada 2015 Helsingissä ja Suomi Gymnaestrada 2018 Turussa.”

Lempäälän Pandojen on myös tarkoitus olla mukana Tampereella järjestettävässä Gymnaestradassa. Lähde sinäkin mukaan!

Alustavasti voit ilmoittaa jo nyt halukkuudestasi lähteä mukaan tapahtumaan laittamalla yhteystietosi osoitteeseen: lempaalanpandat@gmail.com (Viestin otsikkoon: Suomi Gymnaestrada 2022 Tampere)

(Päivitetty 27.10.2019)