Lähde kanssamme liikkeen ja voimistelun suurtapahtumaan ensi kesänä 9. – 12.6.2022. Ennakkoilmoittautuminen käynnistyy elokuussa 2021!

Lempäälän Pandojen Gymppinä toimii Tiia Kivilä. Voit ilmoittautua tai kysyä lisätietoja häneltä suurtapahtumasta  kivilatiia@gmail.com (huom: yhteydenotot vain sähköpostitse).

”Gymnaestrada Tampere viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä tekemistä, nähtävää ja koettavaa. Gymnaestrada on hyvän mielen tapahtuma, jonka inspiroiva ympäristö rohkaisee ennakkoluulottomasti osallistumaan ja kokeilemaan, etsimään omaa luontaista tapaa liikkua ja siten oivaltamaan mistä oma keho pitää. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemua jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. 

Tampereella 9. – 12.6.2022 järjestettävä Gymnaestrada on tapahtumana runsas. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan.”

Tapahtumaan ilmoittaudutaan oman voimisteluseuran kautta. Lempäälän Pandojen Gymppinä toimii Tiia Kivilä, jolta saa lisätietoja tapahtumasta sekä osallistumismahdollisuuksista.

Tutustu oheisten videoiden kautta kenttäohjelmiin, joihin voimisteluseura Lempäälän Pandat on osallistumassa ja valitse sinulle sopivin ohjelma – nähdään Tampereen Gymnaestradassa!

Lisätietoja: GYMNAESTRADA TAMPERE 2022-tapahtumasivuilta

 

Kirkkaat vedet

Koreografit: Hannele Ahlqvist & Marja Kallioniemi

Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (helpompi)

Tyyntä tai myrskyä, loisketta tai liplatusta. Valtameren liike on ikuista. Mutta mikä on muuttunut vuosien varrella? Nykyään meren jatkuvan virtauksen mukana kelluu tonneittain muoviroskaa pilaamassa merien puhtautta. Kuten meri, myös voimistelijan liike virtaa vahvana, voimistuen välillä myrskyksi ja vaimentuen jälleen tyyneksi. Liikkeen muoto vaihtuu, kuviot ja ryhmittymät aaltoilevat eteenpäin työntäen hiljalleen muovisaastetta pois.

Tämä tanssillista voimistelua sisältävä kenttäohjelma sopii kaikenikäisille aikuisille (yli 15-v.). Ohjelma sisältää soljuvia liikesarjoja ja vaihtelevia siirtymisiä kuviosta toiseen, ja tarjoaa riittävästi sisältöä tulevan vuoden harjoitustunneille. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää joko tanssillisen voimistelun perusasioiden osaamista tai muuten hyvää/kohtuullista perusvoimistelutaitoa. Osalle voimistelijoista on ohjelman alkuosassa tarjolla haastavampi rooli muovisen nauhan kanssa. Tule mukaan voimistelemaan, nauttimaan ja fiilistelemään merellisiä tunnelmia kauniin musiikin siivittämänä. Esiintyminen suuressa joukossa, suurella areenalla, suurelle yleisölle on elämys.

 

Sateen jälkeen paistaa aurinko

Koreografi: Katja Leino-Murtojärvi 

Matalan kynnyksen voimisteluohjelma 7 – 12-vuotiaille

Aurinkoa, iloa ja innostusta yllätyksiä unohtamatta! Tässä aurinkoisessa voimisteluohjelmassa liikutaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin. Ohjelma pohjautuu perusvoimisteluun, mutta mukana on myös häivähdys tanssia. Esityksen pohjan muodostavat liiton joukkuevoimistelun pronssi- ja hopeamerkkien liikkeet sekä voimistelupassien materiaalit. Ohjelma soveltuu erinomaisesti myös kerran viikossa harrastaville sekä aloitteleville voimistelijoille. Ohjelmassa käytetty puku on iloinen ja pirteä. Sen hihaan on piilotettu pieni huivi, jota käytetään ohjelman loppupuolella, kun kentälle muodostetaan yhdessä tehty aurinko yllätyksenä yleisölle. Tule mukaan kehittämään perusvoimistelutaitojasi yhdessä energisen ryhmän kanssa!

7 – 12-vuotiaiden helpompi voimisteluohjelma

Robotit

Koreografi: Elina Hirvonen 

Perheliikuntaohjelma

Tämä koko perheelle suunnattu iloinen esitys tempaa mukaansa jokaisen vauvasta vaariin. Kutsu siis perheenjäsenesi tai sukulaisesi mukaan ja tule liikkumaan koko perheen voimin. Yhdestä perheestä voi osallistua monta perheenjäsentä. Ohjelman koreografia suunnitellaan niin, että sen taitotaso sopii jokaiselle. Tässä ohjelmassa liikkumisen energia ja riemu tarttuu varmasti sekä voimistelijoihin että katsojiinkin! 

Perheille, kaiken ikäisille lapsille, aikuisille, isovanhemmille

Millaisen tarinan kirjoitat elämäl­lesi?

Koreografi: Hymy Larimo-Tullila 

Voimisteluohjelma 12 – 18-vuotiaille

Tule mukaan kertomaan omaa tarinaasi tähän kauniiseen ja lyyriseen ohjelmaan, jossa perinteiseen suomalaiseen naisvoimisteluun sidotaan luontevasti tanssillinen ja moderni liikekieli. Tämä aistillinen ohjelma sopii joukkuevoimistelijoille (harraste- ja kilpasarjat) sekä tanssillisen voimistelun harrastajille ja kilpailijoille. Vaatimuksena ohjelmaan osallistumiselle ovat voimistelun perustaidot. 

Ohjelma sopii 12 – 18-vuotiaille joukkuevoimisteljoille (harraste- ja kilpasarjat) sekä tanssillisen voimistelun harrastajille ja kilpailijoille

Vain taivas rajana

Koreografit Eija Nevanpää ja Pauliina Vastamäki

Akrobatiaohjelma

Tässä vauhdikkaassa akrobatiavoimistelun ohjelmassa kaikki on mahdollista, sillä vain taivas on rajana! Ohjelmassa tehdään näyttäviä heittoja sekä pieniä ja suuria pyramideja. Ohjelmassa korostuu iloinen yhdessä tekemisen fiilis ja vauhdikkaat koreografiat, jotka tempaisevat tunnelmallaan mukaansa sekä yleisön että voimistelijat. Tule esittämään taitojasi ja kokemaan unohtumattomia elämyksiä yhdessä ystäviesi kanssa!

Ohjelma on tarkoitettu yli 8-vuotiaille akrobatiavoimisteljoille, yläikärajaa ei ole – kilpaileville voimistelijoille, harrastajille sekä Gym For Life -ryhmille. Ohjelmassa on kaksi tasoa, helpompi ja vaativampi. Vaativampi rooli sisältää melko vaativia/vaativia heittoja ja pyramideja niin pienemmissä kokoonpanoissa kuin ryhmässä. Vaativampi rooli sopii pidempään harrastaneille ja esim. 3lk ylöspäin kilpaileville sekä näytösryhmissä harjoitteleville. Helpompi rooli sisältää voimistelun perusliikkeiden lisäksi helpompia nostoja ja mahdollisesti pieniä heittoja.

 

Ystäväni, elämäni

Koreografi Eerika Laalo-Häikiö 

Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (vaativampi)

”Ystävää ei saa rahalla, ei hyvällä, ei pahalla. Ystävyys syntyy noista, elämän monista kiemuroista.”

 ”Ystäväni, elämäni” on ylistys ystäville – minun, sinun ja meidän kaikkien. Elämän aikana muodostuu erilaisia ystävyyssuhteita, jotka kantavat läpi ilojen ja surujen. Tässä ohjelmassa iloitaan lapsuuden ystävistä, etsitään nuoruuden uusia ystäviä sekä nautitaan aikuisuuden ystävistä yhdessä tekemisen ja kokemisen kautta. Ohjelma näyttää myös voimisteluystävien voiman ja upeuden. Vau, miten hieno juttu meillä onkaan olemassa rikastuttamassa elämäämme!

Ohjelma sisältää vauhdikasta liikuntaa, nopeita siirtymiä, isoja hyppyjä, eri liiketasojen vaihtelua sekä laajoja vartaloliikkeitä. Tämän vuoksi ohjelma vaatii perusvoimistelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua sitoutua harjoitteluun. Rytmisesti ohjelma on melko haastava, sillä sen musiikki sisältää sekä kolmi-, viisi- että nelijakoista musiikkia. Ohjelma on suunnattu yli 15-vuotiaille ja aikuisille tanssillisen voimistelun harrastajille, kilpailijoille ja joukkuevoimistelijoille. Ohjelmassa on eri rooleja, mutta ne määräytyvät paikkojen mukaan, eikä niihin voi ilmoittautua erikseen. Asuna on pitkä viitta, joka toimii osin välineenä liikkeessä. Tervetuloa mukaan matkalle ystävyyteen!