ILMOITTAUTUMINEN

Pääset siirtymään jäsentietojärjestelmäämme ja ilmoittautumaan vasemmalla alempana olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ilmoittautuminen ryhmiin <– klikkaa tästä

Palvelun käyttö alle 18-vuotiaalta edellyttää huoltajan suostumuksen. Seuraa Jäsentieto-palvelun ohjeita. Alaikäistä lasta harrastukseen ilmoitettaessa huoltaja rekisteröityy palveluun ensin itse, jonka jälkeen hän rekisteröi oman lapsensa palveluun alikäyttäjäksi.

Apua tarvitessasi ota yhteyttä sähköpostitse: lempaalanpandat(at)gmail.com

Tutustu myös Lempäälän Pandojen tietosuojaselosteeseen.

 

 

Haluaisitko kannattaa seuraa,
mutta et halua käydä jumpilla?

rYHDY KANNATUS­JÄSENEKSI

Liikuntaseuran vahvuus perustuu seuran jäsenistöön. Kaikkien jäsenien ei tarvitse olla aktiivitoimijoita, myös kannatusjäsenenä voit antaa arvokkaan panoksen seuratoimintaamme!

Kannatusjäsenyys on kalenterivuoden pituinen eikä siitä seuraa muita velvoitteita. Seuratoiminnan kannatuksen laajuudella on valtava merkitys, sillä vain riittävä jäsenmäärä takaa seuralle riittävät resurssit laadukkaalle seuratoiminnalle. Myös monet liikuntaseuroille myönnettävät seuratuet määräytyvät jäsenmäärän mukaan.

Tavoitteemme on saada Lempäälän Pandojen tukijoukot näkymään myös seuran jäseninä ja siksi pyydämmekin juuri Sinua liittymään Lempäälän Pandojen kannatusjäseneksi.

Kannatusjäsenmaksu toimintakaudelle on yksityisiltä henkilöiltä 20 euroa/henkilö ja yrityksiltä ja yhdistyksiltä 20 euroa/yritys tai yhdistys. Vaihtoehtoisesti voit kannattaa Lempäälän Pandoja myös tätä isommalla omavalintaisella summalla.

Kannatusjäseneksi pääset maksamalla kannatusjäsenmaksun suoraan seuran tilille:
LEMPÄÄLÄN PANDAT RY FI42 1154 3000 1152 67

Merkitse viestikenttään: Kannatusjäsen + oma nimesi/yrityksesi/yhdistyksesi nimi

Kannatusjäsenenä autat meitä tukemaan harrasteliikkujia ja voimistelijoita.
Lempäälän Pandat ry:n lapset ja nuoret kiittävät!