AIKUISTEN HARRASTE­RYHMÄT

Lihaskuntojumppa

Lihaskuntojumppa

Paikka: Moisio

Tuntikuvaus: Helppoa, monipuolista ja iloista jumppaa. Sisältää verryttelyosuuden, vartaloa muokkaavia ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä sekä venyttelyosuuden. Jumppa soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille.

Tunti kestää 1 h 15 min, josta viimeiset 15 min on venyttelyä.

Ohjaaja:
Merja Matikainen
050 359 8550
Ohjaajakokemusta yli 27 vuotta. Aerobic-tutkinto ja useita muita aerobic-ja jumppakursseja.

HIIT

HIIT

Paikka: Moisio

Tuntikuvaus: HIIT-muokkaustunti koostuu alkuverryttelystä, jonka jälkeen tehdään erilaisia lihaskuntosarjoja tempoa ja toistomäärää vaihdellen.

Ohjaaja: Anni

Pilates

Pilates

Paikka: Moisio

Tuntikuvaus: PhysioPilates on pilatesharjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. PhysioPilates-tunnilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. Ohjaajana toimii aina PhysioPilates-koulutuksen suorittanut fysioterapeutti, joka takaa että liikkeet opitaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. PhysioPilates sopii jokaiselle, aloittelevasta liikkujasta urheilijaan.

PhysioPilates pohjautuu Joseph Pilateksen (1880-1967) luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilateksen avulla voit harjoittaa itsellesi tasopainoisen lihaksiston ja notkean, elastisen vartalon.

Ohjaaja:
Outi Paldanius, Fysioterapeutti ja pilatesohjaaja

Kehonhuolto

Kehonhuolto

Paikka: Moisio

Tuntikuvaus: Kehon eri lihasten elvyttelyä, venyttelyä ja rentoutusta rauhallisen musiikin säestyksellä. Yhdistä  HIIT-tuntiin mukavaksi loppulämmittelyksi tai tule pelkkään venyttelyyn rentoutumaan.

Ohjaaja: Anni