Paikka: Moision liikuntahalli

Tuntikuvaus: Pilates on kehonhallintamenetelmä ja voimisteluohjelma, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta ja sitä kautta tavoitteena on opettaa ihmistä liikkumaan taloudellisesti, turvallisesti ja kehoa säästäen. Lisäksi pilates on tehokasta kuntoilua joka yhdistää kehon ja mielen. Pilates-metodin kehitti saksalaissyntyinen Joseph H. Pilates (1883-1967) 1900-luvun alkupuolella. 

PhysioPilates on pilates-harjoittelua, johon on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. PhysioPilates-menetelmä lisää liikkuvuutta, tasapainoa ja lihasvoimaa koko vartalon alueella, mutta vahvistaa erityisesti syviä selkä- ja vatsalihaksia. Menetelmä sopii erinomaisen hyvin kaikentasoisille liikkujille iästä ja kunnosta riippumatta niin naisille kuin miehille.

Ohjaajana: Outi Paldanius