Jäsenmaksut

Jäsenmaksu 12 € /vuosi

Kausimaksut

Huom, ilmoittautuminen ryhmiin tehdään jatkossa koko toimintakaudelle (ei lukukausittain) ja ilmoittautumisessa näkyy kokonaishinta (syksy 2020 – kevät 2021). Molemmista lukukausista muodostuu automaattisesti jäsentietojärjestelmästä omat laskunsa eri eräpäivillä.

Lapset (alle kouluikäiset)

90€/ toimintakausi (= 45 € / lukukausi): satuliikunta, taaperoliikunta, pikkuvoimistelijat, 5-7v. voimisteluryhmä ja liikuntakoulu, sekä harraste telinevoimisteluryhmät mini ja midi (1 harjoituskerta*/viikko)
Midit kilparyhmä 112€ /kausi

Nuoret (kouluikäiset)

156€/ toimintakausi (= 78 €/ lukukausi): telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu, palloilevat pojat ja nuoret, tyttövoimistelu (1 harjoituskerta*/viikko)

Mikäli lapsi harrastaa useampaa eri lajia, muista lajeista -25% kausimaksusta.

*) Huom: 1 harjoituskerta =  noin 30 min – 60 min ikäryhmästä riippuen. (Alle kouluikäisillä lapsilla harjoituskertojen pituus pääsääntöisesti 30 – 45 min. Kouluikäisillä 60 – 90 min.)

Ei sisar-alennuksia

 

Aikuiset

156€/ toimintakausi (=78 €/ lukukausi): aikuisten ryhmät; Lihaskuntojumppa, Body training, Venyttely/kehonhuolto, Aikuisten tanssillinenvoimistelu, Body/ Step, Teemajumppa, Kiertotreeni ja **pilates sekä Aikuisten telinevoimistelu
Aikuiset voivat kausimaksulla käydä rajoituksetta kaikissa Lempäälän Pandojen järjestämissä harrasteryhmissä.

**) Poikkeuksena Pilates ja Aikuisten telinevoimistelu, joihin mahtuu rajattu osallistujamäärä.

Emme ota vastaan liikunta- ja kulttuuriseteleitä maksuvälineenä.

 

Joukkuevoimistelun kausimaksut 

Joukkuevoimistelun hinnat ovat Pandojen yleistä tasoa suuremmat, koska joukkuevoimistelussa esiintyminen ja kilpailu on tärkeä osa voimistelua. Sen vuoksi viikoittaisia harjoituksia on enemmän ja vastaavasti ryhmäkoot ovat pienempiä.

  • Joukkuevoimistelu 5-7 v. = 122 €/lukukausi (sis. jäsenmaksun 12€), harjoitukset 2 x viikossa (2 h 45 min), joukkue kilpailee Stara-sarjassa (=232 €/ toimintakausi, sis. jäsenmaksun 12€)
  • Joukkuevoimistelu 8-11 v. = 140 €/lukukausi (sis. jäsenmaksun 12€), harjoitukset 2 x viikossa (3 h), joukkue kilpailee 8-10 -vuotiaiden harrastesarjassa (=268 €/ toimintakausi, sis. jäsenmaksun 12€)
  • Joukkuevoimistelu 11-14 v = 312 €/lukukausi (sis. jäsenmaksun 12€), harjoitukset 3 x viikossa (8 h), joukkue kilpailee 12-14 -vuotiaiden harrastesarjassa (=612 €/ toimintakausi, sis. jäsenmaksun 12€)

Joukkuevoimistelussa kuluja syntyy mm. salivuokrista, valmentajien korvauksista, harjoittelu- ja kilpa-asuista, kilpailumatkoista, kilpailuvälineistä, lisenssistä, mahdollisesta lisenssiin kuulumattomasta vakuutuksesta ja jäsenmaksuista. Joukkueen jäsenet kattavat kaikki kulunsa itse. Kukin voimistelija on velvollinen maksamaan hänelle hankitun kisapuvun, välineet sekä joukkueen edustusasun kilpailuihin. Huom kisapukua ei välttämättä osteta joka vuosi uutta, vaan kauden alussa arvioidaan pukutilanne.

Kausimaksu määritellään joukkuekohtaisesti ja se perustuu oman joukkueen harjoitusmääriin. Kausimaksu sisältää joukkueen vakiovuorojen salivuokran, valmentajille maksettavat korvaukset sekä seuran jäsenmaksun. Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden joukkuevoimistelun harjoitteluun sekä kilpailuihin osallistumiseen. Vain jäsenillä on oikeus saada käyttöönsä nämä seuran tuottamat palvelut ilman arvonlisäveroa, joten kaikkien seurassa voimistelevien on oltava seuran jäseniä.

Kilpailulisenssi ja vakuutus

Kaikkien voimistelijoiden tulee hankkia kilpailusarjaansa soveltuva Suomen Voimisteluliiton lisenssi. Joukkueen johtajat ohjaavat oikean lisenssin hankinnassa. Voimisteluliitto tarjoaa lisenssejä vakuutuksella ja ilman vakuutusta. Lisenssiin sisältyvän vakuutuksen perusteella korvataan tapaturmasta aiheutuneen vamman hoito, lääketieteellinen haitta ja kuolema vakuutusehtojen mukaisesti. Se ei kuitenkaan korvaa rasitusvammoja ja muita vähitellen syntyviä vammoja. Näitä varten jokainen voi hankkia oman sairaskuluvakuutuksen.

Lisenssikausi on syyskuusta elokuuhun eli EI kalenterivuosi.

Ennen vakuutuksettoman lisenssin hankkimista kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä sen tarjoaman tapaturmavakuutuksen sisältö ja omavastuuosuus ja samalla pyytää vakuutustodistus (tulee näyttää kilpailujen ilmoittautumisen yhteydessä).

Muut joukkuekohtaiset kulut

Kilpailujen osallistumis-, matka- ja majoituskulut yms. sekä leirit ja asiantuntijavierailut salilla eivät sisälly kausimaksuihin. Näiden kattamiseksi joukkueet ja voimistelijat osallistuvat mm. erilaisiin varainhankintakampanjoihin tai omarahoitteisesti.

Joukkueen rahastonhoitajana toimii joukkueenjohtaja, joka huolehtii oman joukkueen maksujen keräämisestä ja tilin hoitamisesta. Kausimaksua ja jäsenmaksua lukuun ottamatta, kaikki maksut maksetaan JV (joukkuevoimistelu) – vanhempaintoimikunnan tilille eräpäivään mennessä.

Jumppaturvavakuutus

Kaikilta osallistujilta peritään jäsenmaksu, myös kesken kauden aloittavilta. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatavalla laskulla.

Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Tapaturman sattuessa, ilmoita siitä välittömästi ohjaajalle. Tapaturmaselvitys on tehtävä saman vuorokauden aikana vakuutusyhtiölle. Vakuutus (tunnus on 06-8627097).  OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Suosittelemme hoidattamaan ortopediset vammat Pohjola Terveyden toimipisteessä Tampereella. Muista ottaa lääkärikäynnille mukaan myös Kela-kortti. Huomioithan, että vakuutus ei korvaa kaikkea. Tutustu Jumppaturvavakuutukseen oheisesta esitteestä:

Jumppaturvavakuutus-esite (pdf)

 

Loma-ajat, tuntien peruutus ja kokeilukerrat

Koulujen tapahtumien vuoksi peruuntuneita tunteja ei korvata. Ohjaajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen.

Lasten ryhmät ovat lomalla koulujen lomien mukaan, aikuisten ryhmät toimivat normaalisti, ellei toisin mainita.

Toimintakauden alkaessa (syksyllä) uusilla jäsenillä on oikeus käydä ilmoittauduttuaan ja päästyään ryhmään maksuttomalla kokeilukerralla/tutustumiskäynnillä eli voit riskittä testata onko kyseinen laji sinun juttusi vai ei.

  • Lastenryhmissä peräkkäisiä kokeilukertoja on kolme (3).
  • Aikuistenryhmissä kokeilukertoja on yksi (1).

Uusilla jäsenillä, jotka tulevat mukaan kesken kautta (kevätkaudella) on myös mahdollisuus käydä maksuttomalla kokeilukerralla/tutustumiskäynnillä ryhmässä aloittaessaan.