Jäsenmaksut

Jäsenmaksu 12 € /vuosi

Kausimaksut

Lapset (alle kouluikäiset)

40 € / lukukausi: satuliikunta, taaperoliikunta, jumppa 3v. ja liikuntakoulu, telinevoimisteluryhmät mini ja midi (1 harjoituskerta*/viikko)

Nuoret (kouluikäiset)

65 €/ lukukausi: telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu, palloilevat pojat, tyttövoimistelu, joukkuevoimisteluryhmä Iride (1 harjoituskerta*/viikko)

Mikäli lapsi harrastaa useampaa eri lajia tulee kausimaksu maksaa molemmista lajeista erikseen.

Esimerkki 1: Lapsi harrastaa sekä akrobatia- että telinevoimistelua, jolloin kausimaksu tulee maksaa molemmista lajeista eli
65 € + 65 € = 130 € + jäsenmaksu 12 €.

*) Huom: 1 harjoituskerta =  noin 30 min – 60 min ikäryhmästä riippuen. (Alle kouluikäisillä lapsilla harjoituskertojen pituus pääsääntöisesti 30 – 45 min. Kouluikäisillä 45 – 60 min.)

Joukkuevoimistelun kausimaksut

Joukkuevoimistelun hinnat ovat Pandojen yleistä tasoa suuremmat, koska joukkuevoimistelussa esiintyminen ja kilpailu on tärkeä osa voimistelua. Sen vuoksi viikoittaisia harjoituksia on enemmän ja vastaavasti ryhmäkoot ovat pienempiä. Kausimaksu kattaa joukkuevoimistelussa koko kauden (= syys- ja kevätkausi).

Joukkuevoimistelussa kuluja syntyy mm. salivuokrista, valmentajien korvauksista, harjoittelu- ja kilpa-asuista, kilpailumatkoista, kilpailuvälineistä, lisenssistä, mahdollisesta lisenssiin kuulumattomasta vakuutuksesta ja jäsenmaksuista. Joukkueen jäsenet kattavat kaikki kulunsa itse. Kukin voimistelija on velvollinen maksamaan hänelle hankitun kisapuvun, välineet sekä joukkueen edustusasun kilpailuihin. Huom kisapukua ei välttämättä osteta joka vuosi uutta, vaan kauden alussa arvioidaan pukutilanne.

Kausimaksu määritellään joukkue kohtaisesti ja se perustuu oman joukkueen harjoitusmääriin. Kausimaksu sisältää joukkueen vakiovuorojen salivuokran, valmentajille maksettavat korvaukset sekä seuran jäsenmaksun. Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden joukkuevoimistelun harjoitteluun sekä kilpailuihin osallistumiseen. Vain jäsenillä on oikeus saada käyttöönsä nämä seuran tuottamat palvelut ilman arvonlisäveroa, joten kaikkien seurassa voimistelevien on oltava seuran jäseniä.

Joukkue Kilpailu, johon osallistuu kauden aikana Kausimaksut 2018-2019 
NERA Stara 317 €
VERDE 8 – 10 vuotiaat 367 €
ROSSO Stara 367 €
GIALLO Stara 317 €
CELESTE 12 – 14 vuotiaat 387 €

 

Kilpailulisenssi ja vakuutus

Kaikkien voimistelijoiden tulee hankkia kilpailusarjaansa soveltuva Suomen Voimisteluliiton lisenssi. Joukkueen johtajat ohjaavat oikean lisenssin hankinnassa. Voimisteluliitto tarjoaa lisenssejä vakuutuksella ja ilman vakuutusta. Lisenssiin sisältyvän vakuutuksen perusteella korvataan tapaturmasta aiheutuneen vamman hoito, lääketieteellinen haitta ja kuolema vakuutusehtojen mukaisesti. Se ei kuitenkaan korvaa rasitusvammoja ja muita vähitellen syntyviä vammoja. Näitä varten jokainen voi hankkia oman sairaskuluvakuutuksen.

Lisenssikausi on syyskuusta elokuuhun eli EI kalenterivuosi.

Ennen vakuutuksettoman lisenssin hankkimista kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä sen tarjoaman tapaturmavakuutuksen sisältö ja omavastuuosuus ja samalla pyytää vakuutustodistus (tulee näyttää kilpailujen ilmoittautumisen yhteydessä).

Muut joukkuekohtaiset kulut

Kilpailujen osallistumis-, matka- ja majoituskulut yms. sekä leirit ja asiantuntijavierailut salilla eivät sisälly kausimaksuihin. Näiden kattamiseksi joukkueet ja voimistelijat osallistuvat mm. erilaisiin varainhankintakampanjoihin tai omarahoitteisesti.

Joukkueen rahastonhoitajana toimii joukkueenjohtaja, joka huolehtii oman joukkueen maksujen keräämisestä ja tilin hoitamisesta. Kausimaksua ja jäsenmaksua lukuun ottamatta, kaikki maksut maksetaan JV (joukkuevoimistelu) – vanhempaintoimikunnan tilille eräpäivään mennessä.

Sisaralennukset

Ei sisar-alennuksia.

Aikuiset

65 €/ lukukausi: aikuisten ryhmät; lihaskuntojumppa, Body training, Venyttely/kehonhuolto, aikuisvoimistelu, teemajumppa ja pilates**
65 €/ lukukausi: aikuisten telinevoimistelu*** (1 harjoituskerta*/viikko)

Aikuiset voivat kausimaksulla käydä rajoituksetta kaikissa Lempäälän Pandojen järjestämissä harrasteryhmissä.

**) Poikkeuksena Pilates, jossa on rajattu osallistujamäärä.
***) Poikkeuksena Aikuisten Telinevoimistelu, jossa on rajattu osallistujamäärä ja lisäksi erillinen kausimaksu.

Jumppaturvavakuutus

Kaikilta osallistujilta peritään jäsenmaksu, myös kesken kauden aloittavilta. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatavalla laskulla.

Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Tapaturman sattuessa, ilmoita siitä välittömästi ohjaajalle. Tapaturmaselvitys on tehtävä saman vuorokauden aikana vakuutusyhtiölle. Vakuutus (tunnus on 06-8627097).  OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Suosittelemme hoidattamaan ortopediset vammat Pohjola Terveyden toimipisteessä Tampereella. Muista ottaa lääkärikäynnille mukaan myös Kela-kortti. Huomioithan, että vakuutus ei korvaa kaikkea. Tutustu Jumppaturvavakuutukseen oheisesta esitteestä:

Jumppaturvavakuutus-esite (pdf)

 

Loma-ajat, tuntien peruutus ja kokeilukerrat

Koulujen tapahtumien vuoksi peruuntuneita tunteja ei korvata. Ohjaajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen.

Lasten ryhmät ovat lomalla koulujen lomien mukaan, aikuisten ryhmät toimivat normaalisti, ellei toisin mainita.

Toimintakauden alkaessa (syksyllä) uusilla jäsenillä on oikeus käydä ilmoittauduttuaan ja päästyään ryhmään maksuttomalla kokeilukerralla/tutustumiskäynnillä eli voit riskittä testata onko kyseinen laji sinun juttusi vai ei.

  • Lastenryhmissä peräkkäisiä kokeilukertoja on kolme (3).
  • Aikuistenryhmissä kokeilukertoja on yksi (1).

Uusilla jäsenillä, jotka tulevat mukaan kesken kautta (kevätkaudella) on myös mahdollisuus käydä maksuttomalla kokeilukerralla/tutustumiskäynnillä ryhmässä aloittaessaan.